Als u of een familielid ouder wordt, kan het soms fijn zijn uw grote huis in te ruilen voor een kleinere, gelijkvloerse woning of speciale seniorenwoning. Een woning bestaande uit meerdere verdiepingen en met een trap is niet veilig meer als u ouder wordt en slecht ter been. Een seniorenwoning kan in dit geval een uitkomst bieden. Een seniorenverhuizing lijkt erg op een gewone verhuizing, maar toch zit er wel degelijk verschil in. Deze verschillen zullen wij u in dit artikel nader toelichten.

Ervaring met seniorenverhuizing

Ons professionele verhuisbedrijf heeft de afgelopen jaren heel wat seniorenverhuizingen met succes afgerond. Wij voeren inmiddels wekelijks meerdere seniorenverhuizingen uit en zijn daardoor echte specialisten geworden in dit type verhuizingen. Lees meer over wat Verhuisbedrijf Delft voor úw seniorenverhuizing kan betekenen. U kunt ook vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor de verhuizing van uw inboedel of die van uw ouders.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Inboedel uitzoeken

Als u verhuist naar een seniorenwoning, zal u vaak een hoop spullen moeten achterlaten omdat het simpelweg niet past in de nieuwe woning. Seniorenwoningen zijn vaak klein en beschikken over slechts een kleine woonkamer en één slaapkamer. De woning die wordt verlaten heeft dikwijls meerdere verdiepingen en meerdere kamers. In de loop der jaren is dus een grote hoeveelheid inboedel verzameld, waarvan slechts een kleine hoeveelheid mee kan naar de seniorenwoning.

U zult dus de bezittingen moeten uitzoeken en selecteren. Onze ervaring is dat het goed is om op tijd te beginnen met het uitzoeken van de inboedel. Als u pas op de verhuisdag zelf begint met het selecteren van de spullen die verhuisd moeten worden, wordt er vaak te veel verhuisd naar de kleine seniorenwoning. Begin dus ruim op tijd met het maken van een verdeling van de bezittingen die naar de seniorenwoning mee verhuisd moet worden en de spullen die bijvoorbeeld in een opslag moet worden ondergebracht.

Opslag van inboedel

Als het duidelijk is welk deel van de spullen naar de nieuwe woning moet, blijven er hoogstwaarschijnlijk nog veel spullen over die elders moeten worden ondergebracht. Zo zal een gedeelte wellicht worden verdeeld onder kinderen, familie en vrienden. Een ander deel zal naar de vuilstort gaan, maar ook zullen er nog spullen overblijven die nog geen definitieve bestemming hebben. In dit geval kan een opslag een uitkomst bieden.

Verhuisbedrijf Delft biedt u de mogelijkheid om deze overblijvende inboedel op te slaan voor bepaalde of onbepaalde tijd. U kunt hierbij denken aan grote meubels zoals kasten en banken, maar ook aan kleine bezittingen zoals bestek, accessoires en dergelijke. Neem vrijblijvend contact op met Verhuisbedrijf Delft om persoonlijk uw situatie te laten bekijken en passende opslag hierbij te zoeken.

Professioneel verhuizen met Verhuisbedrijf Delft

Efficiëntie is belangrijk bij een seniorenverhuizing. De verhuizing naar een seniorenwoning is namelijk complexer dan een gewone verhuizing, omdat er vaak spullen naar meerdere adressen moeten worden gebracht. En dit vraagt om structuur en efficiëntie. Door onze grote ervaring in seniorenverhuizingen, weten wij hiermee goed om te gaan. Wij maken gebruik van professionele planningssoftware, waardoor wij het aantal ritten met de verhuiswagen beperken tot een minimum.

Verhuizers met oog voor de oudere mens

Onze verhuizers zijn speciaal opgeleid voor het uitvoeren van seniorenverhuizingen. Aangezien deze verhuizingen vaak meer voorbereiding en structuur kennen, is het belangrijk hiervoor het juiste verhuisbedrijf in te schakelen met voldoende ervaring. Onze verhuizers hebben een interne opleiding gekregen voor het uitvoeren van een seniorenverhuizing en staan u dan ook graag bij. Ook als de verhuizing naar de nieuwe seniorenwoning met spoed moet worden uitgevoerd, houden onze verhuizers hun hoofd koel. De verhuizers snappen dat het voor de oudere mensen lastig kan zijn om hun vertrouwde huis leeggeruimd te zien worden. De verhuizer zal dan ook met zorg en respect voor de bewoner, de verhuizing realiseren.

Verhuisservice in regio Delft en daarbuiten

Als verhuisbedrijf Delft, verhuizen wij vele mensen binnen Delft, de regio of daarbuiten. In het geval van seniorenwoningen is de afstand vaak beperkt. Of u nu een seniorenverhuizing in Delft heeft of vanuit kleine plaatsen zoals bijvoorbeeld ZoetermeerSassenheim, Maassluis, Wassenaar of Katwijk verhuist. Wij beschikken voor iedere seniorenverhuizing over de juiste verhuismaterialen. Wij maken gebruik van moderne verhuiswagens, verhuisliften en beschermingsmaterialen zoals verhuisdozen om uw inboedel veilig en snel te kunnen verhuizen naar uw nieuwe seniorenwoning of opslag!

Vrijblijvend een offerte aanvragen om erachter te komen wat úw seniorenverhuizing gaat kosten.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7