Als u of een familielid ouder wordt, kan het soms fijn zijn uw grote huis in te ruilen voor een kleinere, gelijkvloerse woning of speciale seniorenwoning. Een woning bestaande uit meerdere verdiepingen en met een trap is niet veilig meer als u ouder wordt en slecht ter been. Een seniorenwoning kan in dit geval een uitkomst bieden. Een seniorenverhuizing lijkt erg op een gewone verhuizing, maar toch zit er wel degelijk verschil in. Deze verschillen zullen wij u in dit artikel nader toelichten.

Ons professionele verhuisbedrijf heeft de afgelopen jaren heel wat seniorenverhuizingen met succes afgerond. Wij voeren inmiddels wekelijks meerdere seniorenverhuizingen uit en zijn daardoor echte specialisten geworden in dit type verhuizingen. Lees meer over wat Verhuisbedrijf Delft voor uw seniorenverhuizing kan betekenen. U kunt ook vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor de verhuizing van uw inboedel of die van uw ouders.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Inboedel uitzoeken

Als u verhuist naar een seniorenwoning, zal u vaak een hoop inboedel moeten achterlaten omdat het simpelweg niet past in de nieuwe woning. Seniorenwoningen zijn vaak klein en beschikken over slechts een kleine woonkamer en één slaapkamer. De woning die wordt verlaten heeft dikwijls meerdere verdiepingen en meerdere kamers. In de loop der jaren is dus een grote hoeveelheid inboedel verzameld, waarvan slechts een kleine hoeveelheid mee kan naar de seniorenwoning. U zult dus de inboedel moeten uitzoeken en selecteren. Onze ervaring is dat het goed is om op tijd te beginnen met het uitzoeken van de inboedel. Als u pas op de verhuisdag zelf begint met het selecteren van de inboedel, wordt er vaak te veel mee verhuisd naar de kleine seniorenwoning. Begin dus ruim op tijd met het maken van een verdeling van de inboedel die naar de seniorenwoning mee verhuisd moet worden en de inboedel die bijvoorbeeld in een opslag moet worden ondergebracht.

Opslag van inboedel

Als het duidelijk is welk deel van de inboedel naar de nieuwe woning moet, blijven er hoogstwaarschijnlijk nog veel spullen over die elders moeten worden ondergebracht. Zo zal een gedeelte wellicht worden verdeeld onder kinderen, familie en vrienden. Een ander deel zal naar de vuilstort gaan, maar ook zullen er nog spullen overblijven die nog geen definitieve bestemming hebben. In dit geval kan een opslag een uitkomst bieden. Verhuisbedrijf Delft biedt u de mogelijkheid om deze inboedel op te slaan voor bepaalde of onbepaalde tijd. U kunt hierbij denken aan grote meubels zoals kasten en banken, maar ook aan kleine bezittingen zoals bestek, accessoires en dergelijke. Neem vrijblijvend contact op met Verhuisbedrijf Delft om persoonlijk uw situatie te laten bekijken en passende opslag hierbij te zoeken.

Professioneel verhuizen met Verhuisbedrijf Delft

Efficiëntie is belangrijk bij een seniorenverhuizing. De verhuizing naar een seniorenwoning is namelijk complexer dan een gewone verhuizing, omdat er vaak spullen naar meerdere adressen moeten worden gebracht. En dit vraagt om structuur en efficiëntie. Door onze grote ervaring in seniorenverhuizingen, weten wij hiermee goed om te gaan. Wij maken gebruik van professionele planningssoftware, waardoor wij het aantal ritten met de verhuiswagen beperken tot een minimum.

Verhuisservice in regio Delft en daarbuiten

Als verhuisbedrijf Delft, verhuizen wij vele mensen binnen Delft, de regio of daarbuiten. In het geval van seniorenwoningen is de afstand vaak beperkt. Of u nu verhuist binnen Delft of vanuit kleine plaatsen zoals bijvoorbeeld ZoetermeerSassenheim, Maassluis of Katwijk. Wij beschikken voor iedere seniorenverhuizing over de juiste verhuismaterialen. Wij maken gebruik van moderne verhuiswagens, verhuisliften en beschermingsmaterialen zoals verhuisdozen om uw inboedel veilig en snel te kunnen verhuizen naar uw nieuwe seniorenwoning of opslag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan om erachter te komen wat úw seniorenverhuizing gaat kosten.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Seniorenverhuizing
Beoordeel deze pagina