Er zijn veel verschillende oorzaken waardoor u te maken kunt krijgen met een spoedverhuizing. In de meeste gevallen komen er bij spoedverhuizingen een hoop stress en zorgen kijken. Wanneer u het hoofd koel houdt en werkt met een ervaren verhuizer gespecialiseerd in spoedverhuizingen, is deze klus zo geklaard! Voorbeelden van een spoedverhuizingen zijn bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft gehad met brand, waardoor uw huis roet- en waterschade heeft opgelopen. Om uw meubels niet nog verder te laten beschadigen is het zaak de meubels zo snel mogelijk uit huis te (laten) halen.

Hèt kenmerk van een spoedverhuizing is, het gebrek aan tijd voor een goede voorbereiding. Verhuisbedrijf Delft heeft al veel ervaring met spoedverhuizingen en helpt u graag om uw spoedverhuizing snel en met zo weinig mogelijk zorgen te volbrengen.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Pluspunten aan spoedverhuizen

Spoedverhuizen, het woord zegt het al. Alles moet binnen een korte tijd geregeld en uitgevoerd worden. Het grote voordeel hiervan is, dat u binnen een korte tijd weer helemaal op uw plek zit in uw nieuwe woning. Het is fijn dat wanneer u te maken krijgt met een spoedverhuizing, u zo snel mogelijk op uw nieuwe plek zit en verder kunt met uw dagelijks leven.

Minpunten aan spoedverhuizen

Helaas zijn er bij spoedverhuizingen vaak meer minpunten dan pluspunten te bedenken. Alles moet in een korte tijd geregeld worden, waardoor u minder accuraat te werk kunt gaan en wellicht zaken over het hoofd kunt zien. U heeft veel minder tijd om alles goed te plannen en uit te voeren, want alles moet met spoed. Deze tijdsdruk kan daarnaast zorgen voor de nodige spanningen en stress. U kunt niet alle dozen gestructureerd inpakken, waardoor het kan gebeuren dat u in uw nieuwe woning tijd verliest om al uw spullen terug te vinden in de juiste dozen. Dit kan u dus ook extra tijd kosten. Probeer in alle gevallen uw hoofd koel te houden. Als u gaat stressen, gaat u waarschijnlijk alleen maar meer fouten maken en maakt u het zichzelf alleen maar lastiger.

Onderstaande tips kunnen u helpen uw spoedverhuizing soepeler te laten verlopen.

Tips bij een spoedverhuizing

Omdat een spoedverhuizing al genoeg zorgen en stress oplevert, hebben wij wat tips voor u op een rijtje gezet om het proces van de snelle verhuizing beter te laten verlopen:

  • Probeer u niet teveel op te winden, wanneer u dit wel doet gaat u belangrijke zaken missen of vergeten;
  • Zorg dat u ruim voldoende verhuisdozen aangeschaft heeft. Beter te veel dan tijdens het inpakken erachter te komen dat u er te weinig heeft;
  • Schrijf op elke ingepakte doos, wat erin zit en waar het geplaatst moet worden in het nieuwe huis of dat het naar een geheel andere locatie moet;
  • Wees vlot met inpakken. Twijfel niet te lang bij het inpakken of uitzoeken van de spullen.

Met deze tips denken wij dat uw spoedverhuizing soepeler en sneller zal verlopen. Voor adviezen of vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u als ervaren verhuizer graag snel en onbezorgd naar uw nieuwe woning.

Kosten van een spoedverhuizing

Soms kan een spoedverhuizing om wat voor reden dan ook niet op een gewone doordeweekse dag plaatsvinden. Dit is bij Verhuisbedrijf Delft geen enkel probleem. U kunt bij ons altijd verhuizen, ook in de avonduren of tijdens de feestdagen. Voor een spoedverhuizing doordeweeks tijdens normale kantooruren, rekenen wij geen extra toeslagen. Alleen in de weekenden, avonduren en tijdens feestdagen betaalt u een toeslag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw spoedverhuizing te bespreken. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Seniorenverhuizing met spoed

Regelmatig komt het voor dat er met spoed een huis moet worden opgeleverd na overlijden of nadat er een seniorenverhuizing naar een verzorgingshuis heeft plaatsgevonden. In vele gevallen moet er binnen een week een sleuteloverdracht plaatsvinden. U zit misschien nog met uw verdriet en zit totaal niet te wachten op een verhuizing. In dat geval kunt u de spoedverhuizing met een gerust hart uitbesteden aan VerhuisbedrijfDelft. Voor de senioren in kwestie is het verhuizen uit hun vertrouwde huis, vaak al stressvol genoeg, ontzie ze daarom zoveel mogelijk tijdens de daadwerkelijke verhuisdag. Neem vrijblijvend contact met ons op als u te maken krijgt met een seniorenverhuizing in Delft of omstreken.

Ook een spoedverhuizing regelen?

Heeft u ook te maken met een spoedverhuizing of moet u deze voor iemand anders regelen? Wij ontnemen u graag de zorgen. U kunt zelf bepalen hoeveel van de spoedverhuizing u uit handen wilt geven. Onze verhuizers kunnen u namelijk ook helpen met het demonteren van grote meubels, inpakken, vervoeren en terug aansluiten. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en prijzen voor uw spoedverhuizing. U kunt ook online een prijsaanvraag doen als u iets minder spoed heeft of onze tarieven bekijken om een indruk te krijgen van de prijzen van onze verschillende aangeboden diensten.

Wilt u vandaag of morgen nog verhuizen? Neem dan telefonisch contact met ons op.