Als verhuisbedrijf zijn we gevestigd in Delft. Daarmee voeren we wekelijks meerdere verhuizingen uit in Alphen aan den Rijn en de directe omgeving van Alphen. Onze verhuizers helpen u graag bij het verhuizen van uw inboedel en uw meubels. Ook wanneer u als bedrijf wilt verhuizen naar of vanuit Alphen aan den Rijn zijn we u graag van dienst. Door kwaliteit en efficiëntie met elkaar te combineren kunnen we uw inboedel zorgvuldig, maar goedkoop verhuizen! Bent u benieuwd hoe goedkoop wij als verhuisbedrijf zijn voor uw verhuizing? Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier op onze website!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professionele verhuizers Alphen aan den Rijn

Als professioneel verhuisbedrijf werken we met verschillende teams aan verhuizers. Deze teams bedienen vaak hun eigen regio. Zo zijn er veel verhuizers die wekelijks actief zijn met het verhuizen van particulieren en bedrijven in de regio Alphen aan den Rijn. Hierbij verhuizen we naar Alphen, maar ook binnen Alphen of juist uit Alphen naar een andere stad. Bijvoorbeeld Rijswijk, Zoetermeer of Den Haag. De verhuizers werken dagelijks met elkaar. Dit betekent dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld en daarmee kunnen ze snelheid bieden binnen de verhuizing, maar kunnen ze ook kwalitatief werk afleveren. Op die manier houden we de kans op schade zo klein mogelijk! Daarnaast werken we met professioneel materiaal waarmee we de kwaliteit van ons verhuisbedrijf kunnen waarborgen; in Alphen aan den Rijn en ver daarbuiten!

Goedkoop verhuizen in Alphen aan den Rijn

Onze professionele verhuizers helpen ook u graag verhuizen in of naar Alphen aan den Rijn. Dit doen we graag tegen een aantrekkelijke prijs. Omdat het concept van Verhuisbedrijf Delft erop is ingestoken dat we goedkoop en kwalitatief kunnen verhuizen. In veel gevallen komen wij als verhuisbedrijf dan ook als goedkoopste uit de bus. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van de verhuizing voor uw inboedel? Vul dan ons handige formulier in waarmee u direct een prijsindicatie krijgt. Binnen dit formulier wordt rekening gehouden met alle facetten die een rol spelen in de kosten van de verhuizing in Alphen aan den Rijn. Zo is de prijs van de verhuizing onder andere afhankelijk van de afstand tussen uw nieuwe huis en uw oude huis. Daarnaast hangen de kosten samen met de grootte van het huis en het aantal verdiepingen dat afgelegd moet worden om de inboedel weer op z’n plek te krijgen. Over het algemeen kunnen we als Verhuisbedrijf Delft alle factoren relatief goedkoop uitvoeren en daarmee komen we vaak als goedkoopste uit de bus. Bent u benieuwd of dit ook voor u geldt? Vul dan het formulier in waarmee u een prijsindicatie kunt genereren!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuisbedrijf Alphen met betrouwbaar materiaal

De hoge klanttevredenheid van onze verhuisservice is met name te danken aan het feit dat we snel en efficiënt verhuizen met weinig kans op schade aan uw bezittingen. Als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn hebben we bijvoorbeeld de beschikking over:

 • Verhuiswagens
 • Verhuisliften
 • Verhuisdozen
 • Steekwagens
 • Bescherm materiaal

Deze materialen zijn stuk voor stuk modern en betrouwbaar. Zo zijn de meeste verhuisliften elektrisch, wat de overlast voor de buurt beperkt. Ook maken we alleen gebruik van verhuiswagens die veel ruimte hebben, maar waar een B-rijbewijs nog steeds volstaat. Hierdoor hoeven er geen vergunningen aangevraagd te worden en kan de verhuizing vlot uitgevoerd worden. Mocht de capaciteit van één verhuiswagen te beperkt zijn, dan kan de verhuiswagen uitgerust worden met een aanhanger.

Al uw verhuizingen in goede handen

Verhuizingen zijn over het algemeen vrij omvangrijk. Dit betekent dat u zelf rekening moet houden met veel factoren. De verhuizing zelf nemen wij daarom graag voor u uit handen. Wanneer u aangeeft wat er verhuisd moet worden en wanneer dit moet gebeuren, dan zorgen wij dat alles in orde komt. U kunt eventueel de kosten drukken door zelf al een deel van de inboedel te verhuizen. U kunt daarmee kiezen om alleen de lastige meubels te verhuizen zoals de koelkast, bank en piano. Maar vaak is het voor u net zo makkelijk om de hele verhuizing door een professioneel verhuisbedrijf uit te laten voeren. Omdat we flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan, kunt u bij ons ook uw verhuizing in Alphen aan den Rijn in het weekend of in de avonduren plannen.

Verhuisbedrijf Delft voert regelmatig verhuizingen uit in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bijvoorbeeld verhuizen van of naar Gouda. Hierbij verhuizen we vaak particulieren, maar ook zakelijke verhuizingen van en naar Alphen voeren we regelmatig uit. Zo kunt u onder andere voor de volgende verhuizingen bij ons terecht:

 • Seniorenverhuizing
 • Ontruiming
 • Verhuizing van of naar een hoger gelegen appartement
 • Kantoorverhuizing
 • Verhuizing van een productieruimte
 • En andere verhuizingen

Bent u benieuwd of we uw verhuizing ook tot een succes kunnen maken? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan waarmee u direct de kosten van de verhuisservice van Verhuisbedrijf Delft kunt vergelijken met de kosten van andere verhuisbedrijven in de regio van Alphen aan den Rijn. U krijgt direct de prijsindicatie na het invullen van het formulier!

Kosten van onze verhuisservice in Alphen aan den Rijn

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en hoe duur de verhuizing zal zijn? Vul dan het eenvoudige aanvraagformulier in waarmee u snel een prijsindicatie kunt opvragen. Deze prijsindicatie is vrij accuraat, maar het formulier bevat alle factoren waarmee wij een betrouwbare prijsopgaaf kunnen doen. Deze zult u binnen 24 uur na invullen van het formulier dan ook per mail toegestuurd krijgen. Voor de meeste verhuizingen komen wij als goedkoopste verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn uit de bus. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op met onze verhuisservice!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7