Verhuisbedrijf Delft verzorgt uw verhuizing van of naar Zoeterwoude tot in de puntjes. Ons voordelige verhuisbedrijf komt goedkoop uit de bus door onze efficiënte manier van werken en het gebruik van degelijke en goede verhuismaterialen. Daarnaast werken wij met een groot team ervaren verhuizers. U bent geheel vrij om te bepalen welke diensten u graag wilt uitbesteden aan ons verhuisbedrijf. Via onze prijscalculator kunt u door middel van het beantwoorden van een aantal vragen, snel te weten komen wat uw verhuizing vanuit Zoeterwoude naar elders, of juist vice versa, kost.

Het goedkoopste verhuisbedrijf van Zoeterwoude

Ons verhuisbedrijf komt in de meeste prijsvergelijkingen als goedkoopste uit de bus. Hoe kan het dat wij scherpe prijzen hebben? Dit heeft te maken met verschillende factoren, namelijk:

 • Het werken met veel jonge (goedkope) krachten in combinatie met ervaren verhuizers;
 • Wij maken gebruik van degelijk en professioneel verhuismateriaal;
 • Wij hebben een hoge mate van flexibiliteit;
 • Onze jarenlange ervaring in het verhuizen;
 • Bekend met Zoeterwoude en omgeving.

Naast verhuizingen in Zoeterwoude, doen wij ook verhuizingen van en naar Den Haag. Of zoekt u juist een verhuisbedrijf in Leiden, BleiswijkAlphen of Zoetermeer? Woont u ergens anders in de omgeving, bijvoorbeeld in Wassenaar, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professionele verhuizing

Alle verhuizers van Verhuisbedrijf Delft zijn goed opgeleide verhuizers die weten wat er van ze wordt verwacht. Met grote zorg en efficiëntie brengen zij uw inboedel van A naar B. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en bereiken optimale tevredenheid door onze professionaliteit, snelle service en onze flexibiliteit.

Flexibele verhuisservice

Flexibiliteit uit zich bij Verhuisbedrijf Delft op verschillende manieren. Wij bieden u graag flexibiliteit in onze dienstverlening door het hele jaar voor u paraat te staan. Ook in de avonduren en weekenden. Daarnaast zijn wij flexibel in te zetten. U bepaalt wat voor diensten u bij ons wilt afnemen. Wanneer u een grote vriendengroep om u heen heeft die u graag helpen bij de verhuizing, volstaat alleen een verhuiswagen met chauffeur. Maar wellicht hebt u het liefst zo weinig mogelijk omkijken naar de verhuizing en huurt u onze voordelige verhuisservice het liefst in om uw complete verhuizing te verzorgen? Alles is mogelijk. Via onze prijscalculator kunt u gelijk invullen welke diensten u wel en niet wenst af te nemen. Binnen enkele minuten heeft u een prijscalculatie in huis.

Wat kost een verhuizing?

Via onze prijscalculator kunt u snel te weten komen wat uw verhuizing kost. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren:

 • De hoeveelheid m3 inboedel
 • De tijd voor het inladen en uitladen van de verhuiswagen
 • De afstand die de verhuiswagen moet afleggen tussen A en B
 • Aantal benodigde mankrachten tijdens de verhuizing

Uiteraard is het aan u om te bepalen welke diensten u zelf voor u rekening neemt en welke u graag door het verhuisbedrijf wilt laten uitvoeren. Zo kunt u aanzienlijk in kosten besparen wanneer u alle spullen al in verhuisdozen heeft ingepakt. Als u dan ook nog sjouwers om u heen verzameld, hoeft u minder professionele verhuiskrachten in te huren wat u ook weer winst op de rekening kan opleveren. Bedenkt u van tevoren altijd even of u een verhuislift nodig heeft. Bij vragen over onze prijzen of over specifieke attributen verhuizen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren en helpen u graag.

Voor elke verhuizing inzetbaar

Verhuisbedrijf Delft verhuist niet alleen particulieren, maar doet ook bedrijfsverhuizingen, ontruimingen en het vervoer van grote lastige meubelstukken. Voor elk soort verhuizing staan onze verhuizers voor u klaar.

Bedrijfsverhuizing

Ook voor uw zakelijke verhuizing bent u bij ons aan het goede adres. Wij snappen dat een verhuizing van uw bedrijf een hoop oponthoud en stress kan veroorzaken, maar wij proberen dit voor u graag te verminderen. Zo spreken wij van tevoren de verhuizing goed door. Tot op de dag van de verhuizing kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. De verhuizers zorgen voor een snelle, veilige en efficiënte verhuizing van uw inventaris. Het is ook mogelijk de verhuizing in het weekend of in een vakantie te laten plaatsvinden waardoor uw werkzaamheden zo weinig mogelijk onderbroken te hoeven te worden. Kom erachter wat uw zakelijke verhuizing kost door ons aanvraagformulier in te vullen. Uw bedrijfsverhuizing in, of naar Zoeterwoude wordt voor u op maat geregeld en voor een scherpe prijs voor u geregeld!

Ontruimingen

Wanneer u te maken krijgt met een ontruiming van een woning van bijvoorbeeld een overleden dierbare, heeft u dit graag zo snel mogelijk achter de rug. Verhuisbedrijf Delft heeft jarenlange ervaring met ontruimingen. Wij zorgen ervoor dat het huis zo snel mogelijk leeggeruimd is en bezemschoon wordt opgeleverd, zodat u zich er niet te veel zorgen over hoeft te maken. U heeft vast al genoeg aan uw hoofd!

Verhuizen grote en lastige meubels

Soms heeft u grote meubelstukken die wat minder gemakkelijk door u zelf te demonteren en te verhuizen zijn. Ook in dat geval kan Verhuisbedrijf Delft u van dienst zijn. Wij doen regelmatig verhuizingen van grote en lastige meubelstukken zoals:

 • Piano of vleugel
 • Antieke kast
 • Groot tuinmeubilair
 • Aquarium
 • Hoekbank

Wij helpen u graag deze ‘lastige’ meubels ongeschonden en snel in uw nieuwe woning te krijgen. Wij maken uiteraard gebruik van goede verhuismaterialen om uw inboedel extra te beschermen.

Kijk nu wat uw verhuizing gaat kosten

Profiteer van alle voordelen die wij u te bieden hebben voor uw verhuizing in of naar Zoeterwoude. Verhuis goed en goedkoop met Verhuisbedrijf Delft, zonder zorgen van a naar B.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7