Als u gaat verhuizen, staat u vast versteld van de hoeveelheid spullen die u in de loop der jaren hebt verzameld. Hoe meer mensen per huishouden, hoe groter de hoeveelheid spullen vaak zijn verzameld. Als u uw inboedel veilig wilt vervoeren naar uw nieuwe adres, raadt Verhuisbedrijf Delft u aan om goede stevige verhuisdozen te gebruiken. Er zijn verhuisdozen voor verschillende soorten inboedel, zoals bijvoorbeeld boeken of kleding. Via ons verhuisbedrijf kunt u verhuisdozen huren of kopen. U kunt zelf bepalen hoeveel verhuisdozen u wilt gebruiken en welk type verhuisdozen u wenst.

Bent u benieuwd wat wij als verhuisbedrijf in Delft voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ook vele verhuizingen buiten Delft. Wellicht kunnen wij u binnenkort goedkoop verhuizen in Rotterdam, of mogen wij u verder helpen als verhuisbedrijf in Wassenaar, verhuisbedrijf Leiden en verhuisbedrijf in Zoetermeer. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Waarom verhuisdozen gebruiken?

Verhuisdozen zorgen ervoor dat u uw inboedel snel en veilig, ongeschonden op de nieuwe bestemming kunt krijgen. Goede verhuisdozen zijn groot, sterk en veilig. U kunt er veel spullen in kwijt en daarnaast kunt u gestructureerd aan de slag. Wij raden u dan ook altijd aan de dozen gelijk goed te labelen, zodat de verhuisdozen tijdens het verhuizen gelijk op de goede plek worden neergezet. Dit zorgt voor een gestructureerde verhuizing met zo weinig mogelijk tijdverlies. Verhuisdozen zijn makkelijk stapelbaar en vallen niet zo snel om. In tegenstelling tot het gebruik van verschillende manden, dozen, kratjes enzovoorts. Het is ook mogelijk uw spullen, zoals bijvoorbeeld servies, nog extra te beschermen met serviespapier of noppenfolie, voordat het de verhuisdozen ingaat. Ook deze verhuismaterialen zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Verschillende types verhuisdozen

Verhuisbedrijf Delft heeft verhuisdozen te huur en voor de verkoop. Wij hebben een drietal verschillende types verhuisdozen:

Verhuisdozen (48x32x36 cm): voor allerhande spullen

De ‘normale’ verhuisdoos, is een doos met de afmetingen: 48x32x36 cm. Deze verhuisdozen zijn geschikt voor het veilig vervoeren van maximaal 50 kilo aan spullen. Deze dozen zijn ruim en stevig. Op de verhuisdoos is voldoende plek voor het maken van aantekeningen over de inhoud. Zo kunt u, maar ook de verhuizers direct zien welke doos, waar naartoe moet worden gebracht.

Boeken verhuisdozen: verhuisdozen voor boeken (48x32x22 cm)

Ook met gewone verhuisdozen kunt u boeken vervoeren, maar toch is dit niet aan te raden. U houdt namelijk veel loze ruimte over boven de boeken. De speciale boekenverhuisdozen zijn minder hoog. Een voordeel van deze kleinere dozen is dat er efficiënter kan worden omgegaan met de ruimte in de verhuiswagen. Daarnaast kunnen de verhuizers gelijk zien dat ze te maken hebben met een zware boekenverhuisdoos.

Garderobe verhuisdozen: verhuisdozen voor kleding

Verhuizen is niet goed voor uw garderobe. Vaak komt er een hoop stof tevoorschijn en als u de kleding los vervoerd kunt u ze beschadigen. Hiervoor bieden de speciale garderobe verhuisdozen een uitkomst. Dit zijn dozen die voorzien zijn van een stang met ruimte om 45 kledinghangers op te bergen. Deze dozen bieden uw garderobe de meest veilige manier van verhuizen.

Verhuisdozen huren

U kunt bij ons verhuisdozen kopen, maar ook huren. Wij vragen u netjes om te gaan met de verhuisdozen, zodat u ze na de verhuizing weer terug bij ons kunt inleveren. Als de dozen nog in goede staat worden teruggebracht, krijgt u van ons uw betaalde borg weer retour. Verhuisdozen zijn bij Verhuisbedrijf Delft te huur voor €0,50 per doos en met een borg van €2,50 per verhuisdoos.

Verhuisdozen bezorgen of ophalen

U kunt de verhuisdozen bij ons ophalen, maar u kunt er ook voor kiezen om de dozen voor slechts €20,- bij u thuis te laten bezorgen. U kunt dan gelijk beginnen met inpakken! De borg die u betaald bij de huur van de dozen dient contant te worden afgerekend. U krijgt de borg terug zodra de dozen in goede staat terug worden ingeleverd. Ook bij het terug inleveren is het mogelijk ze door een van onze medewerkers bij u te laten ophalen. Wanneer u woonachtig bent buiten Delft, rekent Verhuisbedrijf Delft €24,50 per uur voor de tijd dat onze bezorger onderweg is, met een minimum van een uur.