Zelf uw verhuizing doen en alleen een verhuiswagen huren? Dat kan bij verhuisbedrijf Delft. U kunt bij ons zeer voordelig een verhuiswagen van 27 m3 laten voorrijden. Als u via Verhuisbedrijf Delft een verhuiswagen huurt, is de chauffeur bij de prijs inbegrepen. Ook is het mogelijk een aanhanger bij ons te huren voor achter uw eigen auto. Uiteraard is het ook mogelijk een verhuiswagen of busje te huren bij een autoverhuurbedrijf als u gaat verhuizen, maar deze zijn niet voorzien van verhuismaterialen die noodzakelijke zijn voor een succesvolle verhuizing.

Hoeveelheid inboedel

Een goedkope verhuiswagen van 27 kubieke meter is voldoende voor een inboedel van ongeveer 2 personen. Uiteraard is iedere inboedel anders. Sommigen weten heel veel spullen te verzamelen in een flatje van 80 vierkante meter, terwijl er ook gezinnen zijn in een groot huis met net zoveel inboedel als de alleenstaande in het kleine flatje. Iedere verhuiswagen van Verhuisbedrijf Delft is voorzien van een laadklep, waar u tot 800 kilo spullen op kunt heffen. Een wasmachine of piano kunnen dus gewoon via de klep, de verhuiswagen in worden gereden.

Tarieven

Verhuisbedrijf Delft heeft één type verhuiswagen. Namelijk de XL wagen met een inhoud van 27 kubieke meter. De prijs voor het huren van de verhuiswagen is €27,50 per uur inclusief verhuismaterialen. Daarbij komt nog de huur van de chauffeur voor slechts €24,50. De XL verhuiswagen is ook geschikt voor de grotere verhuizingen! Kijk voor tarieven voor de huur van een aanhanger of verhuislift op onze tarievenpagina.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuiswagen uitgerust met verhuismaterialen

Als onze verhuiswagens zijn standaard uitgerust met alle benodigdheden die onmisbaar zijn om uw spullen veilig naar uw nieuwe adres te brengen. Wij maken enkel gebruik van kwalitatief goede verhuismaterialen om uw verhuizing zo spoedig en goed mogelijk te kunnen laten verlopen. Zo valt te denken aan:

Allerhande rolmateriaal

Ons meegeleverde rolmateriaal bestaat uit steekwagens of hondjes (plankje met 4 wieltjes). Zo verplaatst u uw zware wasmachine of kast een stuk eenvoudiger van uw huis naar de verhuiswagen;

Verhuisdekens

Onze verhuisdekens zijn van zware kwaliteit om uw spullen te beschermen tegen krassen, vlekken en vegen die tijdens het verhuizen kunnen ontstaan;

Spanbanden

Met spanbanden zet u uw inboedel goed vast in de verhuiswagen. Verhuizen zonder het gebruik van spanbanden, is af te raden, omdat uw spullen tijdens het vervoer kunnen gaan schuiven en omvallen;

Touw, blok en verhuisnet

Wanneer uw huis of huizenblok beschikt over een haak aan de gevel, kunt u eenvoudig en veilig uw spullen door het raam naar beneden takelen met behulp van een touw en blok.

Verhuiswagen 24/7 beschikbaar

Onze verhuiswagens zijn elke dag voor u beschikbaar. Ook in de weekenden, in de avonduren, tijdens vakanties of eventueel zelfs tijdens de feestdagen. Verhuisbedrijf Delft staat bekend als een zeer flexibel inzetbaar verhuisbedrijf. U verhuist op het moment dat het ú goed uitkomt! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een verhuiswagen inclusief verhuismaterialen en krijg binnen enkele minuten inzicht in de kosten. Het is ook mogelijk op zeer korte termijn, bijvoorbeeld bij een spoedverhuizing, een verhuiswagen in te huren.

Extra verhuizers

Het is ook mogelijk extra verhuizers of sjouwkrachten in te huren om uw verhuizing nog sneller te realiseren. Als onze verhuizers zijn door ons zelf opgeleid tot goede verhuizers en hebben daarnaast veel ervaring met ieder type verhuizing. Of het nu gaat om een gezinsverhuizing, een bedrijfsverhuizing, woningontruiming of een seniorenverhuizing. Extra verhuizers kunt u inhuren voor slechts €24,50 per uur.

Goedkoop verhuiswagen huren

Bent u benieuwd naar welke verhuiswagen het beste bij uw verhuizing past en wat dit gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Verhuisbedrijf Delft via onze handige online tool. Zo heeft u binnen korte tijd een prijsindicatie in uw mailbox. Schroom niet om contact op te nemen met een van onze ervaren medewerkers, als u twijfelt over de grootte van de verhuiswagen. Bij ons verhuisbedrijf kunt u goedkoop een goede verhuiswagen huren!

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Werkgebied als verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Delft heeft haar hoofdlocatie in Delft. Maar onze verhuiswagens zijn actief in heel Nederland. Vaak zijn we bij verhuizingen waar de bestemming of het eindadres zich in de Randstand bevindt het goedkoopste verhuisbedrijf. Zo zijn we veel actief als verhuisbedrijf in Leiden, Wassenaar of Rotterdam, maar ook verder van huis zoals Gouda en Nieuw-Vennep. Bent u benieuwd wat het kost om een verhuiswagen te huren voor uw verhuizing? Vraag dan een prijsindicatie op.