Bij een verhuisbedrijf is de werkwijze van groot belang. Een betrouwbare werkwijze zorgt ervoor dat uw meubels goed en veilig verhuisd worden. Bovendien zorgt structuur in de werkwijze ook voor een efficiënte verhuizing. Dit resulteert dan weer in een goedkope verhuizing. Verhuisbedrijf Delft heeft daarom een vaste werkwijze ontwikkeld die regelmatig wordt verbeterd. De verbeteringen passen we toe op basis van uw ervaringen en op basis van de technologische mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Lees hieronder meer over onze werkwijze, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing in de omgeving van Delft.

Gemakkelijk een offerte aanvragen

Om uw verhuizing in goede banen te kunnen leiden is het voor ons fijn om een goede indicatie te krijgen van de omvang van de verhuizing. Tijdens het offertetraject wordt er stap voor stap gevraagd wat de omvang van de verhuizing is. Zo kunnen we een betrouwbare offerte opstellen voor uw verhuizing. U krijgt na het invullen van het aanvraagformulier direct al een indicatie van de kosten van de verhuizing. Deze indicatie kunt u gebruiken als vergelijkingsmateriaal met andere verhuisbedrijven in de regio. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een offerte op maat voor uw verhuizing.

Medewerkers die elkaar vertrouwen

Als de offerte aansluit op uw wensen dan kunnen we aan de slag met de verhuizing. Als professioneel verhuisbedrijf hebben we een aantal teams die dagelijks voor zakelijke- en particuliere klanten helpen te verhuizen. Om de efficiëntie van de teams zo hoog mogelijk te houden verhuizen we zoveel mogelijk in vaste teams. De verhuizers weten dan precies wat ze aan elkaar hebben zodat de taken goed verdeeld kunnen worden.

U als klant heeft één persoonlijk aanspreekpunt tijdens de verhuizing. Deze medewerker is op de dag van de verhuizing verantwoordelijk voor de hele verhuizing. Mocht u vragen of opmerkingen hebben tijdens de verhuizing, dan kan deze medewerker die voor u beantwoorden. In de aanloop naar de verhuizing kunt u eventueel ook al met deze medewerker contact opnemen. Soms zal dit al gedaan worden vanuit Verhuisbedrijf Delft zelf omdat er bijvoorbeeld specifieke vragen zijn over een deel van de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om te parkeren in de omgeving van uw huis. In de binnenstad van Delft of Rijswijk kan dit nog weleens een probleem zijn op drukke dagen.

Innovatief verhuismateriaal

Naast professionele verhuizers die elkaar vertrouwen, beschikt Verhuisbedrijf Delft ook over een groot wagenpark met verhuiswagens. De moderne verhuiswagens zijn in staat om uw inboedel te verhuizen. Dankzij de handige inrichting van de wagens, kunnen uw meubels goed worden vastgezet tijdens de rit. De kans op schade aan banken, koelkasten of andere bezittingen blijft daardoor zo klein mogelijk.

De verhuiswagens hebben vrijwel standaard een trekhaak waaraan een verhuislift verbonden kan worden. Als uw huis meerdere verdiepingen heeft dan is dit een groot voordeel. Het verhuizen gaat dan een stuk efficiënter waardoor de kosten van de verhuizing beperkt kunnen blijven. Bovendien is de kans op schade aan deurposten, trappen en andere delen van het huis veel kleiner. De meubels worden namelijk direct naar de juiste verdieping verhuisd. De verhuisliften van Verhuisbedrijf Delft kunnen wel tot de 7e verdieping liften!

Tijdens de verhuizing van uw inboedel in Lisse naar bijvoorbeeld Leiden gebruiken we verder stevige verhuisdozen. Verhuisdozen met veel ruimte en een sterke structuur zodat uw boeken, accessoires en andere kleine artikelen gemakkelijk verhuisd kunnen worden. U kunt het uzelf gemakkelijk maken door zelf alle verhuisdozen al in te pakken en te labelen zodat u gemakkelijk alles op de plek kan zetten in de nieuwe woning.

Goedkoop verhuizen

Als verhuisbedrijf in de omgeving van Delft zijn we vrijwel dagelijks actief met meerdere verhuisteams. Dit zorgt ervoor dat we de reistijd tussen de verschillende verhuizingen beperkt kunnen houden. Het grote voordeel voor u is dan dat de verhuiskosten beperkt blijven. We kunnen efficiënt onze mankracht en onze materialen inzetten en uw bezittingen goedkoop verhuizen! Benieuwd hoe goedkoop we u kunnen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!