Het verhuizen van uw bedrijf is niet iets waar u graag naar uitkijkt. Een zakelijke verhuizing kan namelijk voor oponthoud van de werkzaamheden zorgen en veroorzaakt daardoor vaak een hoop stress. Verhuisbedrijf Delft snapt dit als geen ander en ontneemt u graag deze stress en rompslomp door uw bedrijfsverhuizing snel, vakkundig en professioneel voor u uit te voeren. Efficiëntie is een zeer belangrijke factor bij een bedrijfsverhuizing, wij geven u graag enkele tips om zo efficiënt mogelijk uw bedrijfsverhuizing tegemoet te kunnen gaan.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Een zorgeloze bedrijfsverhuizing

Verhuisbedrijf Delft biedt u graag een zorgeloze bedrijfsverhuizing en koppelt iedere zakelijke klant dan ook aan een accountmanager. Deze accountmanager brengt samen met u de verhuizing in kaart en zet uw wensen op papier. Zo kunt u met zo min mogelijk zorgen uw bedrijfsverhuizing tegemoet. Ook tijdens het voorwerk kan onze accountmanager u ondersteunen. Indien gewenst komt hij/zij bij u langs om de werkzaamheden te bezichtigen en om een betere inschatting te kunnen maken van de omvang van uw bedrijfsverhuizing.

Professionele en vlotte zakelijke verhuizing

Wij hebben als verhuisbedrijf in de regio Delft al legio zakelijke verhuizingen op ons naam staan. Voordelen van zakelijk verhuizen met ons professionele verhuisservice zijn:

 • Vlotte verhuizing, minimaal oponthoud van uw werkprocessen;
 • Professionele begeleiding en adviezen tijdens het gehele werkproces;
 • Gebruik van professionele verhuismaterialen, zoals een verhuislift, verhuiswagens, beschermingsmaterialen enzovoorts;
 • Verhuizers die uw spullen met respect en zorg behandelen.

10 Tips voor uw bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing gaat het beste met een goed stappenplan. Ook al schakelt u een goed verhuisbedrijf in, dan zijn er nog steeds belangrijke zaken om rekening mee te houden tijdens de aanloop naar de verhuizing:

 1. Zorg voor een goede voorbereiding. Begin ruim op tijd en houdt uw medewerkers op de hoogte;
 2. Stel een projectcoördinator aan die de verhuizing gaat leiden;
 3. Maak een verhuisdraaiboek met daarin vermeld wanneer wat te gebeuren staat;
 4. Maak goede afspraken met uw verhuisbedrijf;
 5. Inventariseer wat wel en niet mee gaat en ook wanneer wat ingepakt gaat worden;
 6. Verhuis per afdeling, niet alles door elkaar;
 7. Inventariseer welk personeel helpt bij de verhuizing;
 8. Geef uw personeel verhuisinstructies. Hoe ze bepaalde dingen inpakken, op welk moment en hoe de dozen gecodeerd dienen te worden;
 9. Neem met uw personeel vooraf een kijkje in het nieuwe pand;
 10. Werk met een goede codering van de dozen, zodat de verhuizers de dozen gelijk op de juiste plek kunnen afleveren. Het is handig te werken met een plattegrond van het nieuwe pand met dezelfde coderingen erop vermeld.

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

Iedere bedrijfsverhuizing is anders, ook de grootte van de verschillende bedrijven lopen sterk uiteen. Het is daarom lastig om een prijs te noemen. Deze prijs hangt nauw samen met de grootte van het bedrijf en de hoeveelheid m3 te verhuizen inboedel. Daarnaast kiezen sommige bedrijven ervoor alleen de verhuiswagen met enkele verhuizers in te huren, terwijl een ander bedrijf juist de complete verhuizing over laat aan een professioneel verhuisbedrijf. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. U zult merken dat als u een prijsvergelijking doet onder de verschillende verhuisbedrijven, Verhuisbedrijf Delft vaak als een van de goedkoopste uit te bus komt. Dit komt mede doordat onze verhuisbedrijven standplaatsen hebben in het gehele land en omdat wij gebruik maken van goedkope en flexibele studentverhuizers. Bent u benieuwd wat uw zakelijke verhuizing kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontvang binnen 15 minuten een prijsindicatie per e-mail.

Soorten zakelijke verhuizingen

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken en wensen. Een productie bedrijf zal waarschijnlijk het liefst in het weekend verhuizen omdat de productie dan op een laag pitje staat, terwijl een hotel of restaurant juist op dat moment zijn piekmoment heeft. Verhuisbedrijf Delft is 24/7 voor u inzetbaar en verhuist u zelfs in de avonduren. Bij zakelijke verhuizingen kunt u denken aan bijvoorbeeld:

 • Verhuizing van een kantoor
 • Verhuizing van een hotel
 • Verhuizing van een project
 • Verhuizing van een beursstand
 • Verhuizing van een archief
 • Internationale verhuizing
 • Verhuizing van een veilingtransport

Uiteraard is het onmogelijk alle zakelijke verhuizingen voor u op te sommen. Mocht uw specifieke verhuizing niet in deze opsomming worden genoemd, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Samenwerkende partners

Ons voordelige verhuisbedrijf heeft vele partners tot zijn beschikking, waardoor wij u eenvoudig een complete bedrijfsverhuizing kunnen aanbieden. Te denken valt aan schoonmaakbedrijven, klusbedrijven en installateurs voor bijvoorbeeld uw ICT-zaken. Samen met onze trouwe partners kunnen wij elk bedrijf een zorgeloze en goedkope bedrijfsverhuizing aanbieden!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Werkgebied Verhuisbedrijf Delft

Als professioneel verhuisbedrijf voor zakelijke verhuizingen, helpen we u graag verder in heel Nederland. In de meeste gevallen komen we als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus als we de eindbestemming of het startadres in de omgeving van Delft ligt. Zo treden we vaak op als verhuisbedrijf Leiden, verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Wassenaar en verhuisbedrijf Zoetermeer. Benieuwd of we ook voor uw bedrijfsverhuizing het goedkoopste verhuisbedrijf zijn? Vraag dan een prijsindicatie aan!