Bent u zoekende naar een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam? Dan helpt Verhuisbedrijf Delft u graag verder. Als verhuisbedrijf zijn we gevestigd in Delft, maar zijn ook vaak te vinden in steden zoals Rotterdam. Dankzij deze werkzaamheden in de havenstad kunnen we de voorrijkosten voor uw verhuizing beperkt houden waardoor we op kunnen treden als goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan waarmee u de kosten van ons verhuisbedrijf kunt vergelijken met een ander verhuisbedrijf Rotterdam. Verhuizen wij u binnenkort naar of binnen Rotterdam?

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professioneel en goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam

Bij een verhuizing spelen de kosten van de verhuizing een grote rol. Daarom proberen we altijd op te treden als goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam. Toch is de kwaliteit van het verhuizen nog belangrijker dan de prijs. Daarom doen we iedere dag weer ons best om zoveel mogelijk klanten tevreden te verhuizen. Dit doen we allereerst door een goede planning te maken voorafgaand aan de verhuizing. Zo weet u exact wanneer de verhuizing is afgerond en welke meubels u al kunt demonteren. Mocht u het demonteren aan ons over willen laten, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

De diensten van ons verhuisbedrijf in Rotterdam

U kunt bij onze verhuisservice in Rotterdam terecht voor meer diensten dan alleen het heen en weer brengen van uw spullen van huis A naar huis B. U kunt ook terecht voor een van onze andere diensten bijvoorbeeld:

 • Verhuiswagen huren
 • Verhuislift huren
 • Ontruiming
 • Goederentransport
 • Seniorenverhuizing
 • Inpakken en uitpakken van uw inboedel
 • (De)montage van uw inboedel
 • Veegklaar opleveren van de woning of het bedrijfspand

Als de planning besproken is en de dag van de verhuizing is aangebroken dan zorgen we dat we met het juiste materieel richting uw huis komen om de verhuizing te starten. Met een juiste verhuiswagen met eventueel een verhuislift kunnen we de meeste meubels vaak in een keer verhuizen. De verhuislift kan de meubels van de hoogste verdieping naar de begane grond verplaatsen zodat de bank of koelkast niet door het trapgat hoeft of in de krappe lift van uw appartement. Bij uw nieuwe huis geldt uiteraard hetzelfde. Ook hier kunnen we de verhuislift weer inzetten. Als verhuisbedrijf verhuizen we in Rotterdam volgens alle wet- en regelgeving zodat we tijdens het verhuizen niet verrast kunnen worden door eventuele autoriteiten.

Moderne verhuisservice

Als verhuisbedrijf Rotterdam hebben we de beschikking over modern en professioneel verhuismateriaal. Met dit materiaal kunnen we u snel en veilig verhuizen in Rotterdam of juist van of naar de Havenstad. Zo werken we met moderne en ruime verhuiswagens, die desgewenst uitgerust kunnen worden met een aanhanger om de capaciteit verder te vergroten. Daarnaast maken we als verhuisbedrijf Rotterdam vaak gebruik van een verhuislift. De woningen in Rotterdam centrum zijn vaak gelegen op een hogere verdieping. Er mag dan wel vaak een ruime trap zijn, een verhuislift bevordert de snelheid en veiligheid van het verhuizen. De verhuisliften zijn vaak elektrisch waardoor ze voor weinig overlast zorgen in de binnenstad en langere tijd kunnen draaien.

Naast dit grote materiaal, maken we tijdens de verhuisservice in Rotterdam gebruik van kleinere materialen. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdozen van verschillende formaten om uw bezittingen zo snel en veilig mogelijk te kunnen verhuizen. Verder gebruiken we bij de grotere meubels altijd beschermmateriaal zoals dekens. Zo minimaliseren we de kans op schade aan de meubelen tijdens de uitvoering van de verhuisservice.

Jarenlange ervaring als verhuizers Rotterdam

Verhuisbedrijfdelft.nl heeft een ruime ervaring met verhuizen in Rotterdam. Waar onze focus in de echte begintijd nog vooral lag op de omgeving van Delft, verhuisde de focus snel naar de omgeving Rotterdam. We hebben dan ook al meer dan tien jaar ervaring als verhuisbedrijf in Rotterdam. Dit betekent dat we de omgeving kennen ook weten dat we in sommige buurten niet kunnen zonder een betrouwbare verhuislift en dat het in andere buurten juist weer belangrijk is dat er blijvend twee paar ogen gericht is op uw bezittingen.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Goedkope verhuisservice Rotterdam

De professionaliteit van ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen verhuizen. Dit houdt in dat we kunnen inzetten op snel en goedkoop verhuizen. Of dat nu binnen Rotterdam is, of juist van Rotterdam naar Zoetermeer of van Leiden naar Rotterdam. Niet alleen de efficiëntie zorgt ervoor dat we goedkoop verhuizen in Rotterdam, maar ook de verhuizers die uw verhuizing in orde maken. De verhuizers verhuizen namelijk dagelijks in hetzelfde team. Dit team bestaat uit een goede mix van ervaren verhuizers en jongere verhuizers. Op die manier blijven de arbeidskosten van onze verhuisservice beperkt en kunnen we optreden als goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam.

Verhuizen Rotterdam

Omdat Verhuisbedrijfdelft.nl al een ruime ervaring heeft als verhuisbedrijf Rotterdam, kunnen we zonder twijfel alle verhuizingen in Rotterdam aan. Of het nu gaat om een relatief kleine verhuizing van Zuid naar Blijdorp of juist om een verhuizing vanuit een huis in Kralingen naar Hillegersberg, we kunnen de verhuizing vrijwel altijd in een (deel van een) dag uitvoeren. Zo kunt u daarna gelijk uw nieuwe huis inrichten en het tot een warm thuis maken! Voor verhuizingen in wijken die wat lastiger begaanbaar zijn hebben we speciale materialen om uw meubels gemakkelijk te verplaatsen en te verhuizen naar bovenliggende verdiepingen. Mocht u specifieke vragen hebben omdat er lastig te verhuizen meubels verhuisd moeten worden, geeft dat dan gerust aan. Dan kunnen we daar een passende oplossing voor bedenken. Verder zijn we breed gespecialiseerd. We kunnen dan ook verhuizingen faciliteren voor studenten, maar ook veel senioren verhuizen in Rotterdam met behulp van onze verhuisservice. Neem contact met ons verhuisbedrijf op als u wilt gaan verhuizen in of naar Rotterdam, wij helpen u graag verder.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Flexibel verhuisbedrijf Rotterdam

Als Rotterdams verhuisbedrijf passen we ons graag aan op uw wensen. Dit houdt in dat we de planning van de verhuizing zoveel mogelijk afstemmen op uw agenda. Zeker wanneer u al vroeg een offerte aanvraagt. Dan kunnen we de verhuizing al inplannen. Ook wanneer u doordeweeks druk bent en in het weekend wilt verhuizen, dan kunnen we u hierbij helpen. Onze verhuizers kunnen vaak ’s avonds en in het weekend tijd vrijmaken voor een verhuizing zodat u op ieder moment kunt verhuizen! Zelfs op de meeste feestdagen kunt u een beroep doen op onze verhuisservice in Rotterdam!

Direct inzicht in de verhuiskosten

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij het verhuizen in of naar Rotterdam? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Met dit formulier krijgt u direct inzage in de kosten van de verhuizing van of naar Rotterdam. Met het formulier kunt u de omvang van de inboedel schetsen en de locaties die aangedaan moeten worden tijdens de uitvoering van de verhuisservice. In minder dan 24 uur krijgt u vervolgens een offerte op maat zodat u de kosten van het verhuizen met ons verhuisbedrijf kunt vergelijken met andere verhuisservices Rotterdam.