Als u grote meubels vanaf een bovenverdieping moet verhuizen, is het niet altijd mogelijk deze via de trap naar beneden te krijgen. Daarnaast zouden de meubels kunnen beschadigen als ze door een trapgat naar beneden moeten. In dat geval biedt een verhuislift een snelle en veilige manier om uw inboedel in de verhuiswagen te krijgen. Verhuisbedrijf Delft beschikt over verhuisliften van 18 meter op benzine, die tot aan de 5e etage kunnen komen. Of u nu een gezinsverhuizing, seniorenverhuizing of zakelijke verhuizing voor de boeg heeft, een verhuislift kan u een hoop tijd en dus geld besparen op uw verhuizing.

Wat kost een verhuislift huren?

U kunt al voor €45,- per uur een verhuislift met verhuizer bij Verhuisbedrijf Delft huren. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste verhuurders van verhuisliften in de regio. Wilt u ook een verhuislift met bediening inhuren en uw verhuizing verder zelf uitvoeren? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan voor enkel de huur van een verhuislift.

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Waarom een verhuislift?

Bij het verhuizen van bovenwoningen is het zeer handig en snel om een verhuislift te gebruiken voor de verhuizing. Naast dat uw meubels ongeschonden de verhuiswagen in kunnen, bespaart u uiteindelijk op de kosten doordat er veel sneller verhuisd kan worden dan wanneer alles via een trappenhuis naar beneden moet worden gesjouwd. Verhuisbedrijf Delft maakt veel gebruik van de verhuislift tijdens verhuizingen en zijn dan ook zeer ervaren met verhuizingen vanaf bovengelegen verdiepingen. Zelfs uw Amerikaanse koelkast, wasmachine, antieke kast of bankstel wordt zonder moeite en zonder schade met een verhuislift naar beneden gebracht.

Ontheffing voor verhuislift

Wanneer u een verhuislift laat komen, denk er dan aan dat u hiervoor plaats reserveert of dat u hier een ontheffing voor aanvraagt indien nodig. Als u pas iets op de dag zelf gaat regelen, zou het kunnen dat er nog auto’s in de weg staan, wat uiteindelijk zorgt voor een hoop oponthoud.

Deskundige bediening verhuislift

Als u een verhuislift huurt bij Verhuisbedrijf Delft, vergt dat wel wat deskundigheid en ervaring. Vandaar dat u bij de huur van een verhuislift, altijd een medewerker van Verhuisbedrijf Delft erbij krijgt om de lift te bedienen. Hiermee kan uw veiligheid worden gewaarborgd. Een bijkomend voordeel is ook dat u goed bent ingedekt als er toch eventuele schade mocht ontstaan aan uw inboedel. De liftbediende heeft veel ervaring met het gebruik van de lift en heeft al talloze verhuizingen uitgevoerd en helpt u graag al uw spullen veilig naar beneden of naar boven te krijgen.

Spoedverhuizing met verhuislift

Als u te maken krijgt met een spoedverhuizing vanaf een hoger gelegen verdieping, kan het in enkele gevallen raadzaam zijn een verhuislift in te schakelen. Deze kan er voor zorgen dat uw spoedverhuizing snel kan worden uitgevoerd. Hou er wel rekening mee dat er een verhuislift beschikbaar moet zijn voor uw spoedverhuizing. Wilt u met spoed verhuizen en wilt u gebruik maken van een verhuislift? Neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld het expliciet bij uw aanvraag.

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Delft

Met verhuisbedrijf Delft is het mogelijk om goedkoop te verhuizen op het moment dat dat u goed uitkomt. Door de inzet van flexibele verhuisteams, bestaande uit onder andere goedkope studenten, staan wij als verhuisbedrijf 24/7 voor u klaar! Door de inzet van studenten wordt het mogelijk verhuizingen te realiseren op alle mogelijke momenten van de dag. Daarnaast kunnen wij u ook goedkoop verhuizen door de inzet van deze goedkope krachten. Verhuizen in de avonduren of in de weekenden is ook een optie bij Verhuisbedrijf Delft. Ons verhuisbedrijf voert ook veel verhuizingen uit in de regio zoals bijvoorbeeld Den Haag, LeidenZoetermeer of Wassenaar. Informeer over de mogelijkheden voor uw verhuizing. De medewerkers van Verhuisbedrijf Delft staan graag voor u klaar!

  • Binnen 15 minuten een passende prijs
  • Goedkoopste van Delft
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7