Goedkoop verhuizen: kan het, zonder dat u inlevert op het gebied van vakmanschap en zorgvuldigheid? De medewerkers van Verhuisbedrijf Delft zijn allen verhuizers met veel ervaring en liefde voor het vak. Wij helpen u graag voordelig verhuizen naar uw nieuwe onderkomen.

Weet binnen enkele minuten wat úw verhuizing bij Verhuisbedrijf Delft kost!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Kosten voor verhuizen

Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Delft inschakelt om uw inboedel naar uw nieuwe huis te brengen, zijn er verschillende kostenposten die het totaalbedrag voor de verhuizing bepalen.

 • De kostenpost verhuizers of sjouwkrachten is veruit de grootste kostenpost. Deze medewerkers worden per uur betaald. Wanneer u zelf een handje helpt met sjouwen, kan dit u aanzienlijk schelen in de kosten.
 • Voorrijkosten zijn een kostenpost die beperkt worden als u kiest voor een verhuisbedrijf uit uw regio. Voor een verhuizing binnen de stadsgrenzen van Delft nemen wij de voorrijkosten voor onze rekening. Wilt u weten wat de voorrijkosten bij uw verhuizing kosten? Neem dan contact op en vraag of de kosten voor het voorrijden inzichtelijk kunnen worden gemaakt.

5 tips voor goedkoop verhuizenGoedkoop verhuizen - Geld besparen, verhuisbedrijf Delft

Naast het feit dat u natuurlijk goed moet uitzoeken welk verhuisbedrijf in uw geval het voordeligst is, zijn er ook nog andere manieren waarop u de verhuizing goedkoper kunt laten uitvallen. Wij geven u hiervoor enkele tips:

 1. Schakel vrienden en familie in tijdens uw verhuizing als sjouwkrachten en inpakhulp;
 2. Demonteer alles van tevoren zelf, en pak al zoveel mogelijk zelf in voordat het verhuisbedrijf met de verhuiswagen komt voorrijden;
 3. Zoek van tevoren de spullen uit die niet mee verhuisd hoeven te worden naar het nieuwe adres, omdat u toch al van plan was om ze weg doen;
 4. Verhuis kleine objecten zelf in uw auto of aanhanger naar uw nieuwe woning;
 5. Doordeweeks verhuizen is goedkoper dan in de weekenden als u een verhuisbedrijf inschakelt.

Verhuizen binnen regio Delft?

Als u wilt verhuizen van of naar Delft, dan bent u bij Verhuisbedrijf Delft aan het goede adres. Wij verhuizen u professioneel, goedkoop en op korte termijn naar uw nieuwe woning. Wij komen vaak uit de bus als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit regio Delft! Al onze medewerkers verhuizen u graag en met grote zorg naar uw nieuwe woning en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent! Zo voeren we veel verhuizingen uit van en naar Zoetermeer, maar treden we ook vaak op als verhuisbedrijf Wassenaar en verhuisbedrijf Leiden.

Goedkoop verhuizen binnen Nederland of naar het buitenland

Bent u van plan te verhuizen buiten regio Delft, bijvoorbeeld naar regio Amsterdam, Utrecht of elders? Of gaat u zelfs verhuizen naar het buitenland? Ook dan kunt u goedkoop verhuizen met onze goedkope verhuisservice Verhuisbedrijf Delft, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Ga uw verhuizing vlot en efficiënt verlopen. De verhuizers van Verhuisbedrijf Delft zorgen er graag voor dat u met zo weinig mogelijk stress uw verhuizing tegemoet kunt gaan. Wij staan graag voor u klaar om u een onbezorgde verhuizing binnen Nederland of Europa te bezorgen!

Wat kost uw verhuizing?

Bent u benieuwd wat uw verhuizing kost? Dan kunt u gebruikmaken van onze eenvoudige prijscalculator. Op basis van uw huidige en nieuwe adres, de dag van verhuizing en de hoeveelheid inboedel, krijgt u binnen enkele minuten een betrouwbare prijsopgave van de verhuiskosten van onze verhuisservice. Zoals u in de prijscalculator kunt zien, kunt u uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt. De één kiest ervoor enkel de verhuiswagen te laten rijden of een verhuislift te huren, de ander besteedt het liefst de complete verhuizing uit aan ons professionele verhuisbedrijf. Het is aan u, wij staan graag voor u klaar.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Goedkoop verhuizen
Beoordeel deze pagina