Goedkoop verhuizen: kan het, zonder dat u inlevert op het gebied van vakmanschap en zorgvuldigheid? De medewerkers van Verhuisbedrijf Delft zijn allen verhuizers met veel ervaring en liefde voor het vak. Wij helpen u graag voordelig verhuizen naar uw nieuwe onderkomen.

Weet binnen enkele minuten wat úw verhuizing bij Verhuisbedrijf Delft kost!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Kosten voor verhuizen

Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Delft inschakelt om uw inboedel naar uw nieuwe huis te brengen, zijn er verschillende kostenposten die het totaalbedrag voor de verhuizing bepalen.

 • De kostenpost verhuizers of sjouwkrachten is veruit de grootste kostenpost. De medewerkers van een verhuisbedrijf worden per uur betaald. Zelf meehelpen op de dag van verhuizen door bijvoorbeeld zelf te sjouwen, kan aanzienlijk schelen in de kosten.
 • Voorrijkosten zijn een kostenpost die beperkt wordt als u kiest voor een verhuisbedrijf uit uw regio. Voor een verhuizing binnen de stadsgrenzen van Delft nemen wij de voorrijkosten voor onze rekening. Wilt u weten wat de voorrijkosten van ons verhuisbedrijf bij uw verhuizing kosten? Neem dan contact op en vraag of de kosten voor het voorrijden inzichtelijk kunnen worden gemaakt.

5 tips voor goedkoop verhuizenGoedkoop verhuizen - Geld besparen, verhuisbedrijf Delft

Naast het feit dat u natuurlijk goed moet uitzoeken welk verhuisbedrijf in uw geval het voordeligst is, zijn er ook nog andere manieren waarop u de verhuizing goedkoop kunt laten uitvallen. Wij geven u hiervoor enkele tips om uw verhuizing goedkoop te houden:

 1. Schakel vrienden en familie in tijdens uw verhuizing als sjouwkrachten en inpakhulp: zelf geregelde krachten zijn goedkoper dan medewerkers van het verhuisbedrijf;
 2. Demonteer alles van tevoren zelf, en pak al zoveel mogelijk zelf in voordat het verhuisbedrijf met de verhuiswagen komt voorrijden;
 3. Zoek van tevoren de spullen uit die niet meeverhuisd hoeven te worden omdat u toch al van plan was om ze weg doen;
 4. Verhuis kleine objecten zelf in uw auto of aanhanger naar uw nieuwe woning;
 5. Als u een verhuisbedrijf inschakelt, is doordeweeks verhuizen goedkoper dan in de weekenden verhuizen.

Verhuizen binnen regio Delft?

Als u goedkoop wilt verhuizen van of naar Delft, dan bent u bij Verhuisbedrijf Delft aan het goede adres. Wij verhuizen u professioneel, op korte termijn naar uw nieuwe woning. Wij leggen ons toe op zo goedkoop mogelijk verhuizen, en komen dan ook vaak uit de bus als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit regio Delft! Al onze medewerkers verhuizen u graag en met grote zorg naar uw nieuwe woning en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. Zo voeren we veel verhuizingen uit, van en naar Zoetermeer, maar treden we ook vaak op als verhuisbedrijf Wassenaar en verhuisbedrijf Leiden.

Goedkoop verhuizen binnen Nederland of naar het buitenland

Bent u van plan te verhuizen buiten regio Delft, bijvoorbeeld naar regio Amsterdam, Utrecht of elders? Of gaat u zelfs verhuizen naar het buitenland? Ook dan kunt u goedkoop verhuizen met onze goedkope verhuisservice Verhuisbedrijf Delft. Goedkoop betekent bij ons niet duurkoop: u levert bij Verhuisbedrijf Delft niets in op de kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat alle soorten verhuizingen vlot en efficiënt verlopen. De verhuizers van Verhuisbedrijf Delft maken het mogelijk dat u met zo weinig mogelijk stress uw verhuizing tegemoet gaat. Wij staan graag voor u klaar om u een onbezorgde verhuizing binnen Nederland of Europa te bezorgen die verrassend goedkoop is!

Wat kost uw verhuizing?

Bent u benieuwd wat uw verhuizing kost? Dan kunt u gebruikmaken van onze eenvoudige prijscalculator. Op basis van uw huidige en nieuwe adres, de dag van verhuizing en de hoeveelheid inboedel, krijgt u binnen enkele minuten een betrouwbare prijsopgave van de verhuiskosten van onze verhuisservice. Zoals u in de prijscalculator kunt zien, kunt u uw verhuizing zo duur (of zo goedkoop) maken als u zelf wilt. De één kiest ervoor enkel de verhuiswagen te laten rijden of een verhuislift te huren, de ander besteedt het liefst de complete verhuizing uit aan ons professionele verhuisbedrijf. Het is aan u, wij staan graag voor u klaar.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verschillende verhuismogelijkheden

Bij Verhuisbedrijf Delft kunt u op verschillende manier goedkoop verhuizen. Zo maken wij onderscheidt tussen particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, seniorenverhuizingen en woningontruimingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste manier van verhuizen ongeacht de verhuismogelijkheid. Goedkoop verhuizen staat bij ons voorop, maar dat betekent zeker niet dat u inlevert op kwaliteit. Onze ervaren verhuizers werken erg efficiënt en kunnen zo de kosten laag houden. Wij nemen graag alle zorgen uit handen die bij het verhuizen komen kijken en kunt u extra genieten van uw nieuwe droomhuis.