Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer omdat u gaat verhuizen in de regio van Zoetermeer? Verhuisbedrijf Delft biedt u goedkope verhuizing aan waarbij u zelf bepaalt van welke diensten en services u gebruik wenst te maken. Help zelf mee met de verhuizing waardoor het verhuistarief van ons als verhuisbedrijf Zoetermeer nog aantrekkelijker wordt en u minder betaald voor de uiteindelijke verhuizing. Andere aantrekkelijke eigenschappen van VerhuisbedrijfDelft.nl:

 • Direct een prijsindicatie via onze online prijscalculator;
 • Pas een offerte zodra je het eens bent met de prijsindicatie;
 • Goedkoop verhuizen invan– of naar Zoetermeer

Als verhuisbedrijf Zoetermeer hechten we waarde aan kwaliteit, maar ook aan de kosten van de verhuizing. Deze kosten willen we voor u zo laag mogelijk houden zodat u goedkoop kunt verhuizen van en naar Zoetermeer. Maak gebruik van het aanvraagformulier om direct inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing. Na invullen van het formulier ontvangt u gelijk een indicatie van de kosten. Indien de prijsindicatie overeenkomt met de verwachting kunt u de specificaties direct indienen als offerte aanvraag.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Kwalitatief verhuisbedrijf Zoetermeer

Naast het feit dat Verhuisbedrijf Delft u goedkope verhuismogelijkheden biedt leveren we ook uitstekende kwaliteit tijdens de verhuizingen in Zoetermeer. Dit houdt in dat we proactief met u meedenken, een stapje extra zetten als dit nodig is en uw meubels veilig en snel verhuizen naar uw nieuwe woning. Deze kwaliteit komt in uiting in het materiaal dat we gebruiken en het personeel dat we inzetten.

Betrouwbaar verhuismateriaal

Het maakt daarbij niet uit of u verhuist van een appartement op de 7e etage van een appartementsgebouw of dat u een grote eengezinswoning omruilt voor een vrijstaande woning. We verhuizen u met moderne middelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een moderne verhuislift.

Hiermee kunnen we uw zware meubels verplaatsen van een hoger gelegen verdieping naar de begane grond en vice versa. Geen gedoe met een bankstel dat eigenlijk net niet in de lift van het gebouw past, de verhuislift biedt altijd uitkomst en zorgt ervoor dat uw bezittingen op een veilige en vertrouwde manier verhuisd worden. Daarnaast maken we gebruik van sterke verhuisdozen en beschermen we uw meubels tijdens het transport met verhuisdekens of zelfs met hoezen.

Opgeleid verhuispersoneel

Naast betrouwbaar verhuismateriaal, zetten we opgeleid personeel in voor uw verhuizing van of naar Zoetermeer. Dit personeel leiden we intern op zodat we weten wat ze kunnen. De verhuisteams zijn zo ingedeeld dat er gebruik gemaakt wordt van personeel dat veel ervaring heeft en personeel dat jong en enthousiast is. Zo hebben we een mix aan medewerkers die u met ieder aspect van de verhuizing verder kunnen helpen en tegelijkertijd blijven we een van de goedkopere verhuisbedrijven in de regio.

De prijs die we bieden gaat daarmee niet ten koste van de kwaliteit van uw verhuizing. Omdat we efficiënt werken en veel verhuizingen in Zoetermeer en regio uitvoeren, kunnen we u goedkoop verhuizen in Zoetermeer en omgeving. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor bijvoorbeeld uw verhuizing van Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk naar Zoetermeer? Vul dan het online aanvraagformulier zo compleet mogelijk in en u ziet direct wat uw verhuizing van of naar Zoetermeer kost. Verdere details en vragen kunt u vervolgens stellen aan onze medewerker die binnen 2 uur contact met u opneemt.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Vakkundige verhuisservice Zoetermeer

Verhuisbedrijf Delft heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren, regelen en uitvoeren van verhuizingen in en rond Zoetermeer. De regio Zoetermeer heeft daarom voor ons geen geheimen meer en we zijn in staat om iedere verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Tijdens de verhuizing staat professionaliteit hoog in het vaandel. Zo waarborgen we de veiligheid op verschillende manieren en proberen we ons zo goed mogelijk aan de planning te houden, maar niet ten koste van de kwaliteit van de verhuizing. Onze verhuizers in Zoetermeer hebben een ruime ervaring met verhuizingen en daarmee kunnen we u verder helpen om uw inboedel snel en goedkoop te verhuizen.

Flexibiliteit tijdens de verhuizing

Houdt u tijdens de verhuizing liever een gedeelte van uw werkzaamheden in eigen hand? Geen probleem! Als u er zelf voor zorgt dat de ingepakte verhuisdozen, uw meubilair, witgoed en andere zaken allemaal verhuisklaar staan op de verhuisdag, dan komen onze verhuizers u helpen met tillen en sjouwen. U beperkt daarmee de verhuiskosten, maar heeft wel het gemak van vakkundige verhuizers en professioneel materieel. U kunt er zelfs voor kiezen om tijdens de dag van de verhuizing mee te helpen aan de verhuizing. Dit scheelt in onze personeelskosten en vanzelfsprekend ziet u dat terug in de verhuiskosten!

Ook in de tijden waarop we verhuizen bieden we flexibiliteit. Zo kunnen we u in het weekend verhuizen, maar ook in de avonduren kunnen we tijd vrijmaken om onze verhuisservice in Zoetermeer uit te voeren. In het aanvraagformulier kunt u een tijd en datum aangeven waarop u graag wilt verhuizen. Verhuist u al binnen twee dagen? Geen probleem bij ons, we gaan onze uiterste best doen om een team vrij te maken om uw verhuizing naar Den Haag, Vlaardingen of gewoon binnen Zoetermeer in orde te maken!

Professioneel materieel bij een verhuizing in Zoetermeer

Tijdens de verhuizing van of naar Zoetermeer maakt Verhuisbedrijfdelft.nl maken we gebruik van veilig en professioneel materieel. Dit houdt in dat we verhuisliften gebruiken die veilig kunnen liften en aangeven wanneer er te zware ladingen worden vervoerd. Ook de verhuiswagens voldoen aan alle veiligheidseisen. Ons wagenpark bestaat uit wagens van verschillende capaciteiten zodat we niet onnodig vaak heen en weer moeten rijden. Andere materialen die we als verhuisbedrijf gebruiken om de verhuizing in Zoetermeer te bevorderen zijn onder andere:

 • Touw en blok (om hoogteverschillen gemakkelijk af te kunnen leggen);
 • Spanbanden;
 • Rolmaterialen;
 • Dekens en andere beschermmaterialen.

Met deze materialen zijn we in staat om al uw meubels en bezittingen vakkundig te verhuizen. Heeft u specifieke vragen over de verhuizing van meubels? Geef dit dan aan in uw aanvraag, dan kunnen we hier in de planning van de verhuizing van of naar Zoetermeer direct rekening mee houden.

Verhuisdozen huren

Als u gaat verhuizen is het aan te raden om in één allemaal dezelfde verhuisdozen te huren of te kopen. Dit vergemakkelijkt het opstapelen van de dozen in de verhuiswagen, waardoor deze efficiënt kan worden ingepakt. Wanneer u verschillende typen verhuisdozen gebruikt is het gevaar op verschuiven en vallen tijdens de rit naar uw nieuwe huis een stuk groter. Via onze verhuisservice in Zoetermeer kunt u eenvoudig verhuisdozen huren, of indien gewenst kopen. Deze verhuisdozen zijn van hoge kwaliteit en kunnen na de verhuizing gewoon weer worden terug ingeleverd. Indien de dozen nog in goede staat terugkeren bij ons verhuisbedrijf, zal u de borg die u vooraf heeft betaald, terug krijgen.

Particulier en zakelijk verhuisbedrijf Zoetermeer

De meeste verhuizingen die we als verhuisbedrijf Zoetermeer uitvoeren hebben betrekking op particuliere verhuizingen. Toch hebben we verschillende teams die zich vooral richten op zakelijke verhuizingen in de omgeving van Delft. Deze teams hebben ervaring met het verhuizen van klant contactcentra, maar ook met productiecentra. Tijdens een zakelijke verhuizing is een planning nog belangrijker dan bij een particuliere verhuizing. Het verhuizen moet immers zo min mogelijk tijd kosten zodat de klanten geen last ervaren van de verhuizing en de medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Desgewenst kunnen we uw zakelijke inboedel ook tijdelijk in een opslag plaatsen, bijvoorbeeld wanneer u ook nieuw meubilair krijgt. Heeft u vragen over een zakelijke verhuizing in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact op!

Seniorenverhuizing Zoetermeer

Als verhuisbedrijf Zoetermeer voeren we regelmatig verhuizingen uit van senioren. Anders dan bij andere verhuizingen, verhuizen senioren vaak naar kleinere huizen. Dit houdt in dat vaak niet alle meubels mee verhuisd kunnen worden. Binnen onze verhuisservice in Zoetermeer kunnen we opnemen om meerdere locaties langs te gaan. Bijvoorbeeld een kringloopwinkel, een huis van familie of een opslaglocatie. Zo kunnen de meubels die u wel wilt behouden veilig verhuisd worden naar uw nieuwe appartement en kunnen de andere bezittingen een andere bestemming krijgen.

Ontruimingen

Als verhuisbedrijf voeren we regelmatig ontruimingen uit. Vaak worden we hierbij door een derde partij ingeschakeld. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van wanbetalingen of overlijden. Deze omstandigheden zijn voor de bewoners of nabestaanden erg emotioneel. Goede communicatie en zorgvuldige aanpak zijn hierbij van groot belang. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Ontruimingen in Zoetermeer en omgeving pakken we graag voor u als opdrachtgever op.

Super goedkoop verhuisbedrijf Zoetermeer

Kies bij uw verhuizing voor een ideale combinatie van goedkoop, ervaring en flexibele inzetbaarheid. Ons verhuisbedrijf kent geen maandag tot en met vrijdag mentaliteit. Wij passen ons aan aan uw voorkeuren en wensen en verhuizen ook in de avonduren en in het weekend. Ideaal voor bijvoorbeeld uw zakelijke verhuizing waarbij uw onderneming gewoon door blijft functioneren of als u door de weeks druk aan het werk bent en alleen mogelijkheden heeft om in het weekend naar uw nieuwe adres te verhuizen. Geef uw voorkeuren aan op het aanvraagformulier en u ziet gelijk dat goedkoop verhuizen in of naar Zoetermeer écht kan. Wij helpen u graag verder als verhuisbedrijf Zoetermeer en verwelkomen u graag als nieuwe klant.