Gaat u verhuizen in de regio Leiden? Dan helpen we u graag verder. Vrijwel dagelijks zijn onze medewerkers actief als verhuisbedrijf Leiden. De verhuizers hebben ervaring met de nauwe straatjes in het centrum van Leiden, maar zijn ook regelmatig actief in de woonwijken van de stad. Met onze verhuisservice in Leiden hebben we in de loop der jaren veel klanten tevreden gemaakt met een succesvolle verhuizing. Als professioneel verhuisbedrijf voeren we verhuizingen uit voor gezinnen, singles, stellen, senioren en studenten in, van en naar Leiden. Ook verhuizen we regelmatig bedrijven in Leiden en omstreken.

Omdat we veel actief zijn als verhuisbedrijf Leiden, kunnen we onze diensten goedkoop aanbieden. We kennen immers de stad en de voorrijkosten zijn zeer beperkt. U bent ook dus goedkoop uit, want u ziet dit terug in de kosten van onze verhuisservice. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij uw verhuizing in Leiden? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op. De prijsindicatie voor verhuizen met ons verhuisbedrijf krijgt u direct op uw scherm te zien en wordt daarna gevolgd door een offerte op maat!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professioneel verhuisbedrijf Leiden

Een verhuizing heeft vaak veel voeten in de aarde. Niet alleen het verhuizen van uw meubels vergt uw aandacht, maar ook andere zaken zoals:

 • Inrichting van de nieuwe woning
 • Klussen in de nieuwe woning
 • Aanschaf van nieuwe meubels
 • Koopakte tekenen
 • Etc.

Daarmee ontbreekt het vaak aan een gedegen aanpak voor de verhuizing zelf. Een professioneel verhuisbedrijf kan u hier goed bij helpen. Verhuisbedrijf Delft biedt u de mogelijkheid om goedkoop te verhuizen van en naar Leiden. Onze verhuisservice in Leiden is goedkoop, maar van hoge kwaliteit. De medewerkers zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. De teams werken vaak in dezelfde samenstelling, waardoor de taakverdeling duidelijk is. Het verhuismateriaal dat wij gebruiken, voldoet aan de meest recente eisen, zoals u van een verhuisbedrijf mag verwachten.

Bij iedere verhuizing is het de doelstelling om de klantbeleving optimaal te maken. Dit doen we enerzijds door een aantrekkelijke prijs te rekenen als verhuisbedrijf Leiden. Dus geen onnodige kosten en een snelle verhuizing. Tegelijkertijd bieden we service die u enthousiast zal maken. We zetten als verhuisbedrijf graag een stapje extra om de tevredenheid van uw verhuizing in Leiden te garanderen!

Lastige meubels verhuizen in Leiden

Verhuisbedrijf Delft is dagelijks als professioneel verhuisbedrijf Leiden actief. Hierbij verhuizen we ook vaak in de binnenstad van Leiden. De krappe straatjes bezorgen ons inmiddels weinig uitdagingen meer. De verhuisliften van Verhuisbedrijf Delft bieden hier een oplossing voor. De verhuisliften die we in de binnenstad van Leiden gebruiken, zijn speciaal bedoeld voor gebruik in beperkte ruimte. Ook voor meubels die groot en lastig handelbaar zijn, kunnen we daarom een oplossing vinden. Meubels die hierbij het meeste aandacht krijgen, zijn bijvoorbeeld een piano, een hoekbank of een grote koelkast.

De monumentale panden in de binnenstad van Leiden zorgen nog weleens voor uitdagingen, maar met de kundige verhuizers van ons verhuisbedrijf kunnen we hier goede oplossingen voor bieden. De verhuizers voeren de verhuisservice zorgvuldig uit. De kans op schade aan meubels en woning blijft daarmee zo klein mogelijk. De kundigheid van de verhuizers gaat hand in hand met de aantrekkelijke prijs. Dit realiseren we door efficiënt te werken en de voorrijkosten zo laag mogelijk te houden, zodat we u een verhuizing kunnen aanbieden die tegelijkertijd goedkoop én kwalitatief is.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Ervaren verhuisservice Leiden

Met meer dan 10 jaar ervaring als verhuisbedrijf hebben we veel klanten een tevreden ervaring bezorgd. We bieden onze verhuisservice aan bij een breed publiek. Denk bijvoorbeeld aan senioren, singles, gezinnen en starters, maar ook aan kantoren en bedrijven met opslag. Ook verhuizen we niet alleen in Leiden, maar bieden we onze verhuisservice ook aan in Oegstgeest, Alphen en andere steden in Zuid-Holland. Uiteraard staan we ook voor u klaar als u van Leiden wilt verhuizen naar elders binnen het land. Maar met name in de Randstad zijn we erg goedkoop, omdat de voorrijkosten dan erg beperkt blijven. Vaak zijn we voor een verhuizing van Leiden naar bijvoorbeeld Lelystad ook het goedkoopste verhuisbedrijf, omdat we onze service goedkoop kunnen aanbieden.

De ervaring die we hebben als verhuisbedrijf zetten we in om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u van ons kan verwachten dat:

 • We beschikken over kundige verhuizers
 • De verhuizers enthousiast zijn
 • De verhuismaterialen veilig zijn
 • We met u meedenken over oplossingen
 • U met een tevreden gevoel ons verhuisbedrijf kunt inhuren

We maken als goedkoop verhuisbedrijf in Leiden vaak gebruik van relatief jonge verhuizers. Toch wordt er bij het samenstellen van een team voor uw verhuizing veel aandacht besteed aan de ervaring die het totale team heeft met verhuizingen. Doordat we relatief veel verhuizingen uitvoeren en omdat de jonge verhuizers een goede opleiding krijgen, kunnen we de ervaring bieden die nodig is om uw verhuizing in Leiden succesvol uit te voeren!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Flexibel verhuisbedrijf

Flexibiliteit staat tijdens de verhuizing hoog in het vaandel. Dit betekent bijvoorbeeld dat we ook in de avonduren en in de weekenden verhuizen. Sterker nog, de meeste feestdagen kunt u ook een beroep doen op onze verhuisservice in Leiden! Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om alleen de verhuisdiensten af te nemen die u perse door een verhuisbedrijf uit wilt laten voeren. Wilt u alleen een professioneel verhuisbedrijf hebben voor het verhuizen van de lastige meubels? Geen probleem! De rest kunt u dan zelf doen.

Bovendien kunt u in de prijsindicatie aangeven dat u zelf meehelpt met de verhuizing. Vele handen maken licht werk. Dat merkt u  aan de verhuiskosten van uw verhuizing van of naar Leiden! Zelfs voor het inplannen van een spoedverhuizing in Leiden of omstreken kunt u bij ons terecht, soms kunt u zelfs de volgende dag al met ons verhuizen!

Goedkoop verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen naar een andere woning en soms ook andere woonplaats brengt genoeg kosten met zich mee. Naast wellicht een nieuw behangetje, een keuken of een simpele lik verf krijgt u dan ook te maken met verhuiskosten. Gelukkig kunt u deze nu ook écht goedkoop uitbesteden aan deskundige verhuizers met ervaring. Verhuisbedrijf Delft biedt goedkope verhuismogelijkheden aan die grotendeels naar uw eigen wens worden samengesteld. Onze verhuisservice in Leiden is dan wel een goedkoop verhuisbedrijf, maar wel eentje met een goede en professionele service die u mag verwachten van een kwalitatief en goed verhuisbedrijf. U bepaalt wat u zelf doet en wat wij voor u kunnen betekenen tijdens het verhuizen in Leiden.

Benieuwd naar hoe goedkoop wij uw verhuizing kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. In de indicatie kunt u aangeven welke diensten u van ons als verhuisbedrijf Leiden nodig heeft. U krijgt dan direct een betrouwbare prijsindicatie. Een medewerker van ons verhuisbedrijf neemt vervolgens binnen enkele uren contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen en de verhuizing wellicht zelfs al in te plannen. Heeft u nog een specifieke vraag waar u mee zit? Geen probleem, we zorgen dat alles duidelijk uitgelegd is voor we de verhuizing inplannen. U kunt altijd voor vragen terecht bij Verhuisbedrijf Delft.

Werkgebied als verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Delft is gevestigd in Delft en is daarmee veel actief als verhuisbedrijf Leiden. Maar ook wanneer u gaat verhuizen naar een ander deel van het land, dan staan wij als professioneel verhuisbedrijf Leiden voor u klaar! Stel dat u gaat verhuizen naar Rotterdam, dan kunt u ook gebruikmaken van onze verhuisservice. Ook als u dichter in de buurt blijft en bijvoorbeeld naar Nieuw-Vennep verhuist, kunt u bij ons terecht. Omdat we werken met een groot team, kunnen we efficiënt en snel en dus goedkoop verhuizen. We kunnen in het hele land vaak optreden als een van de goedkoopste verhuisbedrijven. Benieuwd of dit voor uw verhuizing ook zo is? Doe dan vrijblijvend een prijsindicatie aanvraag!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7