Delfgauw is een prachtig, rustig dorp dat tussen Delft en Pijnacker in ligt. Het is een gezellig dorpje wat in de afgelopen decennia hard is gegroeid. Door de komst van de Vinex woningen zijn er in korte tijd honderden huizen bij gekomen. U kunt in de moderne wijk Emerald wonen of juist in het oude centrum van Delfgauw. Deze stad trekt nieuwe inwoners aan door zijn veranderingen en de doorgaande groei.

Bent u van plan te verhuizen naar het aantrekkelijke Delfgauw? Dan bieden wij u onze hulp aan met onze verhuisservice als Verhuisbedrijf Delft. Of u nu naar Delfgauw wilt verhuizen vanuit Leiden of van Wassenaar naar Delfgauw verhuist: bij ons is uw verhuizing zeker, snel en scherp geprijsd. Wilt u meteen een prijsindicatie zien en een offerte aanvragen? Vraag dan hieronder direct een prijsindicatie aan voor een verhuizing naar Delfgauw!

Professioneel verhuisbedrijf Delfgauw

U kunt Verhuisbedrijf Delft inschakelen wanneer u wilt. Wij zijn zo’n 360 dagen beschikbaar van s’ ochtends tot s’ avonds. Zo kunt u zelf beslissen wanneer u wilt verhuizen en wat u het beste uitkomt.

Wij werken met opgeleide verhuizers die de kennis en expertise hebben in wat ze doen. De klant staat bij ons centraal en we willen graag dat u zich goed voelt bij ons. Dit kunnen wij alleen doen door steevast het juiste resultaat te leveren: een topverhuizing! Om een topverhuizing te realiseren werken onze verhuizers in teams. Die zijn zo op elkaar ingespeeld dat elke verhuizing vlekkeloos verloopt. Dus als u wilt verhuizen naar Delfgauw, kunnen zij u helpen. Wij houden een schema bij en bij elke verandering of bij elke nieuwe stap brengen wij de klant op de hoogte!

Elke verhuizing naar Delfgauw

Het maakt voor ons niet uit vanaf waar, of waar u naar toe wilt verhuizen. Wij helpen bij het verhuizen van een flat en een verhuizing van een rijtjeshuis. Voor elke verhuizing hebben wij de juiste materialen nodig om de verhuizing goed te laten verlopen. Bij een flat maken wij gebruik van een verhuislift. Deze verhuisliften hebben een bereik van ongeveer 5 á 6 verdiepingen. Met deze verhuislift kunnen wij spullen zoals een bed en een kast verhuizen naar beneden en kan de vrachtwagen de spullen daarna naar uw nieuwe huis brengen. Bij een rijtjeswoning is een verhuiswagen over het algemeen voldoende om uw verhuizing in goede banen te leiden. Zeker bij de nieuwere woningen is bij het trapgat voldoende ruimte om alle bezittingen vlot te kunnen verhuizen!

Onze verhuisservice is met name actief in de omgeving Delft. Delfgauw is hier onderdeel van, maar we zijn onder andere ook actief in Rotterdam, Zoetermeer en Leidschendam. U kunt bij ons terecht voor:

  • Grote & kleine particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Ontruimingen
  • Monteren en demonteren
  • Puinafvoer
  • Verhuizen van motor, scooter, piano

Prijsindicatie van onze verhuisservice

Wilt u de kosten weten van een verhuizing van of naar Delfgauw? Door op onderstaande link te klikken kunt u eenvoudig een prijsindicatie aanvragen voor een verhuizing in de omgeving van Delfgauw. De indicatie wordt gemaakt op basis van de ingevulde informatie. De prijs van de verhuizing is onder andere afhankelijk van de afstand tussen A en B en de omvang van de verhuizing.