Gaat u binnenkort wonen in Katwijk of woont u al in Katwijk of gaat u binnen de gemeente verhuizen en bent u daarvoor op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf? Verhuisbedrijfdelft.nl heeft ruim 10 jaar ervaring in het uitvoeren van alle vormen van verhuizen en beschikt over flexibel inzetbare medewerkers. Wij helpen u graag verder met onze verhuisservice in Katwijk. Wilt u alvast weten met welke kosten u ongeveer rekening moet houden tijdens de verhuizing in of naar Katwijk? Maak dan vrijblijvend gebruik van het aanvraagformulier. Met dit formulier kunt u alle variabelen aangeven die binnen de verhuizing van belang zijn voor ons als verhuisbedrijf Katwijk. U krijgt gelijk inzicht in een prognose van de kosten van de verhuizing. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens van een van onze medewerkers een offerte op maat voor de kosten voor het verhuizen in Katwijk of vanuit of naar Katwijk.

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professioneel vertrouwd verhuisbedrijf Katwijk

Als u gaat verhuizen dan is het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw inboedel. Uw bezittingen hebben immers materiële en emotionele waarde. Tijdens een verhuizing worden de meubels en andere artikelen verplaatst. Dit levert een risico op beschadiging op. Het is daarom belangrijk dat er zorgvuldig omgegaan wordt met uw bezittingen. Of het nu gaat om een goedkope vaas of juist om een antieke kast. Verhuisbedrijf Delft helpt u daarom graag bij het inpakken van uw bezittingen en zal tijdens de verhuizing zorgvuldig omgaan met alle meubels en andere bezittingen. Omdat we een professioneel verhuisbedrijf zijn, kunnen we u helpen met modern en goed onderhouden materieel. Zo kunnen we optreden als een professioneel verhuisbedrijf in Katwijk. Onze medewerkers hebben allemaal een ruime ervaring en werken vaak in hetzelfde team. Daardoor weten de verhuizers wat ze van elkaar mogen verwachten wat er tijdens het verhuizen van ze wordt verwacht. Ook wanneer u zelf uw steentje bijdraagt tijdens de verhuizing dan kunnen de verhuizers u daarin goed helpen. U kunt dus ook zelf helpen met de verhuizing van uw eigen inboedel. Dit is fijn omdat u dan enerzijds het zicht houdt over de bezittingen en over de plek waar uw bezittingen komen te staan. Anderzijds is het ook fijn omdat de kosten van de verhuisservice in Katwijk dan laag blijven. We hebben immers minder professionele verhuizers nodig! Benieuwd wat de totale kosten zijn van ons verhuisbedrijf voor een verhuizing in Katwijk? Maak dan gebruik van de prijsindicator!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Flexibele verhuisservice Katwijk

Als verhuisbedrijf Delft zijn we wekelijks actief als verhuisbedrijf Katwijk. Bij iedere verhuizing merken we dat de bewoners van het huis specifieke wensen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het tijdstip van de verhuizing, maar ook aan de hoeveelheid meubels die verhuisd dienen te worden. Misschien hecht u veel waarde aan de kosten van de verhuizing van uw inboedel. Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de kleine meubels en accessoires alvast te verhuizen. Verhuisbedrijf Delft neemt dan alleen het verhuizen van de zware en kostbare meubels op zich. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Kasten
 • Dressoirs
 • Banken
 • Antieke meubels
 • Koelkasten
 • Wasmachines

Deze onderdelen van uw inboedel zijn vaak lastig handelbaar en daarom zien de meeste mensen er erg tegenop om deze zaken te verhuizen. Zeker wanneer u in Katwijk aan de boulevard gaat wonen en de meubels naar boven gedragen moeten worden. Juist dan helpen we u graag verder met onze verhuisservice Katwijk! Onze verhuizers pakken graag iedere verhuizing op. Of het nu gaat om een verhuizing van de gehele inboedel of juist alleen de lastig handelbare meubels. Toch maakt het in kosten vaak niet heel veel uit om alle meubels direct te verhuizen. Mocht u advies nodig hebben over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! We helpen u graag verhuizen in Katwijk.

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Schakel verhuisbedrijfdelft.nl ook in als u uw onderneming, die nu gevestigd is op bijvoorbeeld bedrijfsterrein ’t Heen, wilt onderbrengen in uw gecombineerde woon/werkadres in bijvoorbeeld Kanaalzijde Rijnsburg. Samen met u zorgen we er voor dat uw bedrijfsactiviteiten geen achterstand oplopen en u voor uw klanten en partners gewoon bereikbaar bent. De kosten voor een zakelijke verhuizing zijn bij ons verhuisbedrijf Katwijk normaliter net zo goedkoop als een particuliere verhuizing. Vul het aanvraagformulier in en u weet direct waar u aan toe bent. De medewerker die binnen 2 uur contact met u opneemt zal de verhuizing volledig met u doornemen en zo inplannen dat u, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend van uw oude bedrijfslocatie naar het nieuwe adres verhuist.

Verhuisbedrijf Katwijk aan Zee

Duidelijke werkwijze

Binnen de verhuizingen die Verhuisbedrijf Delft uitvoert in Katwijk en omstreken, vinden we het belangrijk om een duidelijke aanpak te hanteren. Deze werkwijze kenmerkt zich door een planning die aansluit op uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld in het weekend zijn, maar ook op doordeweekse dagen en avonden. Verder bestaat de werkwijze uit het gebruik van teams die dagelijks met elkaar werken. Deze verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn uitermate goed op elkaar ingespeeld en daardoor kunnen ze elkaar goed vinden tijdens de verhuizing. Het team dat bij u komt verhuizen zal waarschijnlijk het team zijn dat regelmatig verhuizingen uitvoert in Katwijk, maar ook in de directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan onze verhuisservice in WarmondNoordwijk en Voorschoten. Tijdens de verhuizing zelf zullen we de verhuizing uitvoeren met behulp van professioneel materieel. Hierdoor wordt de efficiëntie verhoogd, maar kunnen we de inboedel vooral ook veilig voor u verhuizen. De verhuislift die we gebruiken tijdens de verhuisservice Katwijk zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw wasmachine gemakkelijk naar de begane grond kan worden getransporteerd en zorgt er bovendien voor dat uw waardevolle dressoir gemakkelijk kan worden verhuisd.

Goedkoop verhuisbedrijf Katwijk

Verhuisbedrijfdelft.nl werkt met professioneel materiaal en jonge enthousiaste verhuizers die goed getraind zijn en dagelijks ervaring opbouwen. Dankzij deze combinatie kunnen we efficiënt verhuizen in Katwijk, maar ook daarbuiten. Gaat u verhuizen naar Katwijk, of verlaat u Katwijk voor een andere stad? Dan zijn we u ook graag van dienst. Doordat we met meerdere teams werken kunnen we uw verhuizing vaak combineren en de voorrijkosten laag houden. Hierdoor kunnen we optreden als goedkoop verhuisbedrijf in Katwijk. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact op, of vul het aanvraagformulier in. Met dit aanvraagformulier krijgen we inzicht in de verhuiskosten en kunnen we u een concreet voorstel doen!

 • Binnen 15 minuten een passende prijs
 • Goedkoopste van Delft
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7